Снимка: БулфотоПродължава протестът в Съдебната палата, който е  с искане

...
Снимка: БулфотоПродължава протестът в Съдебната палата, който е  с искане
Коментари Харесай

Протестиращ пред кабинета на Гешев: Няма да мръднем от тук, докато не си подаде оставката

Снимка: Булфото

Продължава митингът в Съдебната палата, който е  с искане за отдръпването на Иван Гешев.

" Няма да мръднем от тук, до момента в който основният прокурор не си подаде оставката. Очакваме Министерство на вътрешните работи да си свърши работата, а министър Бойко Рашков, задно със своите проверяващи да влезе в прокуратурата и да извърши арести. Или в този момент или в никакъв случай. Битката е против мафията ", сподели пред " Фрог нюз " някогашният чиновник на ДАНС Росен Миленов, който с към 30 души стои пред вратата на Гешев.

„ Няма да мръднем от тук. Очакваме подпомагане от българските институции. Сега Бойко Рашков може да влезе в ролята си и със своите проверяващи служители на реда да преминем към арести. Около 30 индивида сме. С публичен достъп е постройката, а  ние сме непримирими. Или в този момент или в никакъв случай. 30 години ни лъжат. Говорим към този момент за закононарушения и арести. Не желаеме никакъв компромис.

Затова настояваме за подпомагане от Министерство на вътрешните работи. Както основният прокурор Иван Гешев влиза в здания и нелегално арестува хора,  така и ние желаеме да влезем при него. Юрист съм и мога изрично да кажа, че той прикрива аферите на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Всеки ден служебният кабинет вади афери за милиарди. Мафията има лица и по тази причина желаеме арести. Ще чакаме Рашков да влизаме в основна прокуратурата, тъй като има осъществени закононарушения.  

Иван Гешев и прокуратурата жестоко нарушава законите. Красноречив образец е нахлуването в президентството. Оказа се, че всички дейности са били противозаконни. След като няма незаконна активност, човек се набеждава по този метод и му се нарушават конституционните права.  

Очаквам поддръжка. Вярвам, че тази вечер пред Съдебната парата ще се изпълни с хор. Трябва да потвърдим, че не може един човек да прави  престъпления и да нарушава Конституцията.  Има от представители от правосъдна защита и не ни позволяват във вътрешността. Нямам визия дали Гешев е вътре в кабинета си. Вероятно да.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР